Wensuitje Musical Foxtrot

foxtrottitel-640wjpg

Zaterdag 1 juni zijn Ria Ruiter en ik met mevrouw Licht en mevrouw Nieuwsma naar de voorstelling geweest van de musical Foxtrot in de Kunstlinie.

Ria ging met mevrouw Licht met de bus en ik met mevrouw Nieuwsma met vervoer van Salders.

We waren vrij vroeg maar toch was er amper een plekje te vinden waar we nog even een kopje koffie konden drinken, uiteindelijk natuurlijk wel gelukt.

Hierna naar de zaal waar bleek dat we vrij hoog kwamen te zitten. Toch is het onze kanjers van gasten gelukt om de klim naar boven te maken.

Het was een bijzonder mooie voorstelling door Het Almeers musical gezelschap prachtig vertolkt. Ieder heeft erg kunnen lachen, ook om de heel mooie momenten van herkenning over de tijd van vroeger.

Helaas liep de voorstelling nogal uit waardoor we 5 minuten te laat waren voor de taxi. Helaas was Salders ook niet meer van plan om hier iets aan op te lossen.

Na wat heen en weer gebel waren Jiannoulla en Despina bereid om ons te komen halen. Super bedankt nog meiden hiervoor.

Ondanks dit akkefietje hebben de dames zeer genoten van hun avondje uit.

Helaas heb ik geen foto’s kunnen maken. Dat was ik van plan om na de voorstelling te doen met wat spelers. Daar kwam door het tijdstip niets meer van.

Betty.

 

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk