Creatieve middag

dezejpg

Een speciale middag voor creatieve Zonnebloemgasten!

En leuk dat het was!

Allereerst kregen de vrijwilligers deskundige uitleg van Kitty om de deelnemers met raad en daad bij te kunnen staan. Dit werd herhaald aan de gasten toen iedereen gearriveerd was.

Maar eerst dronken we gezellig een kopje thee of koffie met wat lekkers erbij, ondertussen werden alle benodigdheden uitgedeeld. Al snel was iedereen hard aan het werk om van 2 eenvoudige wat grotere- en 4 kleine bloempotten iets leuks te maken. Maar voordat het zover was moesten er heel wat laagjes verf met een keuze uit allerlei kleuren op de potjes aangebracht en daarna versierd worden met oogjes, mondje, neusje en allerhande stipjes etc.

Ook de inwendige mens werd niet vergeten; achter de schermen waren er vrijwilligers druk bezig om allerlei drankjes en hapjes, in zomerse sferen, klaar te maken die door de aanwezigen erg gewaardeerd werden.

Het eindresultaat mag er zijn en met trots gezien worden. Mevrouw de Bock had speciaal voor haar kleinzoon, die 11 augustus ging trouwen, al haar potjes wit geverfd en zo versierd dat het een prachtige bruidsjurk leek. Een leuke surprise om op deze manier haar cadeau (geld) aan hen te geven.

Kik HIER voor de foto's 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk