Vakantieweek Lunteren 10-15 juni 2024

img34203jpg

Ook dit jaar hadden we weer een fantastische vakantieweek bij het Bosgoed in Lunteren

Dankzij de financiële steun van de Rabobank kon de regio Amstel & Meer ook dit jaar weer een vakantie verzorgen voor haar afdelingen.

Op maandag 10 juni gingen we met 37 gasten en 9 vrijwilligers naar Het Bosgoed in Lunteren. 

We vertrokken vanuit Ouderkerk. Na de ontvangst met koffie/thee met een koekje konden de gasten zich terugtrekken op hun kamer tot het diner. Het eten was weer heerlijk. In de avond gezellig bij elkaar in de ontmoetingsruimte. 

Dinsdag was het na het ontbijt tijd voor de ochtendgym. Verder een rustige dag. Er werd koersbal gespeeld, gesjoeld, rummikup gespeeld en geklaverjast. Er lag een puzzel van 1000 stukjes klaar en er kon worden geknutseld. In de avond kwam De Boswachter om te vertellen over de dieren in de lente in het bos.

Woensdag gingen we naar Lunteren. Te voet (rollator), in de rolstoel of met de auto. In de middag was er een modeshow in modehuis Silfthout. Daarna werd er gretig ingeslagen. Maar ook degene die niet naar de modeshow gingen hebben genoten van Lunteren. In de avond kwam de Amsterdamse zanger Peter Marnier im ons te entertainen met gezellige meezing liedjes. Er werd zelfs een dansje gewaagd en de polonaise gelopen. 

Donderdag werd de groepsfoto gemaakt en gingen we met de bus naar het Kröller Müller museum. Hiervoor waren er nog 7 vrijwilligers uit Amstelveen en Uithoorn gekomen om te helpen met de rostoelen. In de avond werd er een documentaire/film getoond. 

Na de drukke donderdag was de vrijdag een rustige dag. Een aantal gingen naar Lunteren. Andere bleven in het hotel met een boek of er werd een spelletje gespeeld. Na het feestdiner deden we een muzikale bingo. Veel gezongen en gelachen. Een gezellige afsluiting van de vakantie.

Zaterdag werden de koffers weer ingepakt en om kwart over 11 vertrok de bus weer richting Ouderkerk, waar familie en vrijwilligers al stonden te wachten om onze gasten weer thuis te brengen. 

Maggy Wijffels

06-52044360
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?