Koninklijke onderscheiding Vrijwilliger de Zonnebloem afdeling Boskoop

Op vrijdag 26 april 2024 heeft Joke Loef een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen voor al haar vrijwilligerswerk . Joke is al 27 jaar een zeer bevlogen vrijwilligster bij De Zonnebloem afdeling Boskoop. Joke is actief bij alle groepsactiviteiten van de Zonnebloem. Daarnaast bezoekt ze gasten of onderneemt een activiteit met haar gast.

Ze is lid van de braderiecommissie en zorgt dat deze jaarlijks braderie voorzien is van cadeautjes, verkoopt loten en bemenst een kraam. Sinds 2010 is Joke ook penningmeester bij de afdeling Boskoop van de Zonnebloem, een verantwoordelijke taak die zij zeer serieus neemt.                                                             

Verder is Joke ook een graag geziene vrijwilligster bij de vakanties die georganiseerd worden door de Zonnebloem. Twee keer per jaar gaat zij mee met een vaarvakantiereis en is dan zeer actief bij de zorg voor de deelnemers.

Naast de Zonnebloem is Joke ook lid van de zanggroep DaCapo uit Boskoop. Hier is zijn van 2016 tot 2022 penningmeester geweest. Voor de Protestantse Gemeente Boskoop (PGB) neemt zij sinds 2017 deel aan de rommelmarktcommissie en helpt ze mee bij de organisatie van de jaarlijkse rommelmarkt.

Tijdens een klein receptie konden familie, vrienden en mede vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Boskoop Joke feliciteren met haar onderscheiding.

Annelies van Tol

0642404494
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen