Avondje eten bij Tessenderland

Op 12 en 19 November
Op beide avonden werden we hartelijk ontvangen door vriendelijke leerlingen die ons begeleiden naar een leslokaal.
Dat was voor deze gelegenheid sfeervol door hen omgebouwd in een restaurant. Het zag er leuk uit.
De aankleding, pacemats en de verschillende menukaarten waren door de leerlingen zelf gemaakt.
We werden er verwelkomt met een drankje.
Onder begeleiding van de docenten hadden ze een 3 gangen menu voor ons gemaakt.
Als voorgerecht “heerlijke winterse wortelsoep met gehakt balletjes”, daarna het hoofdgerecht een lekkere “ovenschotel met bloemkool en kaassaus” en als nagerecht “warme zoete appel crunch”.
Ze kwamen spontaan en gezellig met ons mee-eten aan onze tafeltjes.
Dat werd door onze zonnebloem mensen heel erg gewaardeerd.
Na het eten werd er nog even nagepraat en toen was het tijd om op te ruimen, zelfs daar mochten we niet mee helpen.
Iedereen kreeg nog een, door de leerlingen gemaakt, “BEDANKT” als surprise mee naar huis.
Wij hebben voor de leerlingen een grote snoeppot achtergelaten.
Dit waren echte verwenavonden, iedereen heel hartelijk bedankt hiervoor.
Het applaus na afloop was dubbel en dwars verdiend.