Kersen eten

kersen-1jpg

Het was weer goed kersen eten met Zonnebloemgasten uit Werkhoven, Cothen en Langbroek

 

COTHEN Het was dinsdag weer volle bak in de tent bij de familie Vernooij in Cothen. ,,Maar liefst 130 gasten en vrijwilligers uit Cothen, Langbroek en Werkhoven waren present om het jaarlijkse kersenfeest te vieren, tevens afsluiting van het Zonnebloemseizoen”, vertelt Janny van Eldik van den Zonnebloemafdeling. 

,,Vrijwilligers waren al vroeg in de weer om broodjes te smeren en alles klaar te zetten. De voorzitter, Kees Mocking, heette iedereen welkom en Piet van der Laan opende deze ochtend traditioneel met de ratel. Gasten werden de hele ochtend verwend en het was gezelligheid troef. Maar de kersen die na de koffie werden binnengebracht waren natuurlijk het summum van de ochtend, die werd afgesloten met broodjes van de Spar en heerlijke soep die wederom was bereid door Bert Zumbrink. Men kon overigens thuis nagenieten want iedereen kreeg een pondje kersen mee.”

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?