Vakantie 't Keampke in De Lutte

Met een mooie groep gasten en vrijwilligers zijn we op pad gegaan naar De Lutte, en wat hebben we genoten!

24 juni was het zover, we zijn met 2 busjes op pad gegaan naar 't Keampke in De Lutte met onderweg een lekkere lunch en met een boot over het water. Waar het een en al rust was.

Om  vervolgens verder te reizen naar de eindbestemming. En wat is het daar mooi! Een gezellig (groot) huis,  woonkamer, met een heerlijke tuin. Wat wil je nog meer op je vakantie?!

Ook was het eerste diner al weer een verrassing! Wat via de cateraar van 't Keampke gebracht werd. En konden we met zijn allen genieten. Na een welkomstwoordje van Sandra met het programma van de volgende dag. Om vervolgens met een gezellig drankje erbij eens kennis te maken met iedereen.

Dinsdag 25 juni zijn we naar met een gezellige gids naar Lutterzand Express gegaan, En wat was het mooi om te zien. Een en al rust, behalve ons geklets natuurlijk! Tijdens de tocht hebben we nog genoten van een kopje koffie bij een gezellig huisje daar, waar de gids ons mee verraste! En om na de tocht te mogen genieten van een goede lunch, want ja, daar ben je dan wel aan toe….

Zodra we weer terug waren bij ons vakantiehuis, genoten we weer van een drankje om vervolgens weer heerlijk te mogen dineren.  En ja, wat er je tijdens de vakantie niet mag missen is natuurlijk de Bingo!! Dus die avond zijn we met zijn allen goed bezig geweest!

Woensdag zijn we naar Duitsland gegaan, naar Erlebniswelt Emsflower, het grootste glastuinbouwbedrijf van Europa, waar we zijn rondgeleid en mochten zien hoe het daar allemaal verloopt en hoe mooi die bloemen allemaal mogen en kunnen groeien. Zo ook al die vlinders die we zagen vliegen, gewoon zo mooi!

Daar hebben we ook heerlijk geluncht om vervolgens met een kleine wandeling naar de hele grote winkel hiervan te lopen waar zeker nog wat geshopt is en ideeën zijn opgedaan voor thuis.

We zijn op het gemakje weer naar ons huis gegaan om een drankje te drinken en daarna weer heerlijk te dineren, wat was dat elke dag toch weer lekker!! En ’s avonds lekker een avondje op ons gemak buiten gezeten, gekletst en nagenieten van de dag. En ja, ook beetje bijkomen van de warmte….

Donderdag 27 juni hebben we een rustige ochtend thuis gehad, met een hele mooie bezinning, om deze week met elkaar te mogen delen. Om daarna samen te mogen genieten van een heerlijke lunch.

En ja, ’s middags is de creativiteit in ons naar boven gekomen door Mariet Bruns van Atelier Marie-Bé.

. We zijn gaan schilderen, en na wat afwachten, twijfelen was iedereen heerlijk aan de gang en zijn er fantastische schilderijen uit voortgekomen. We mogen trots op onszelf zijn!

Op vakantie met zoveel zon deze week, dan kan een barbecue natuurlijk niet missen!! Dus die avond hebben we daarvan genoten! Wat smaakt dat toch altijd weer lekker!

En ja, dan komt die laatste dag, die we eigenlijk nog niet willen, maar het was niet direct naar huis, we zijn nog naar Paleis Soestdijk gegaan! Wat een verrassing was dat voor iedereen! We hebben daar een tour gehad en konden zo bijna het hele paleis bekijken met uitleg tot in details. Wat mooi om dat ook eens te zien en om daarna te mogen lunchen te Soestdijk. Dat klinkt wel en was ook nog eens heerlijk!! En na die heerlijke lunch zijn we op het gemakje door de tuin van Paleis Soestdijk gaan wandelen, wat een heerlijke rust en ontzettend mooi om te mogen zien.

Maar ja, daarna komt dan toch het moment van afscheid. Dus velen hadden wel een brok in de keel, maar van blijdschap dat we zo hebben genoten samen.

Elly van Ham

013-5142610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken