Zonnebloem vakantie 2022

groepsfotojpg

En dan zit het er alweer op... De vakantie van onze afdeling samen met Udenhout. Op naar De Lutte met een heel nieuw programma.

Maandag 29 mei om 9.15 uur zaten we allemaal in de busjes op weg naar onze eerste activiteit Appeltern. Genieten van mooie tuinen, planten, bomen en bloemen. Eerst koffie. Heerlijk gewandeld en daarna geluncht. Aan het einde van de middag waren we in De Lutte, accommodatie De Eik. Voelde gezellig en warm aan. Op naar het avondeten. Wat was dat lekker! Daarna toch even wat spelletjes spelen.

Op dinsdag zijn we naar de Buffalo Farm Twente geweest. Eerst thee/koffie met krentenwegge natuurlijk en een praatje over het ontstaan van deze boerderij. Daarna een rondleiding ofwel op naar de buffalo's. Daarna kaas proeven en een bezoek aan hun winkeltje ontbrak natuurlijk niet.

's Avonds hadden we bingo met natuurlijk weer leuke prijsjes.

Op woensdag zijn we een hele dag naar de dierentuin geweest met gids. Wel liefst 2000 dieren in 100 verschillende soorten wonen in Dierentuin Nordhorn. We hebben tussen de buien kunnen lopen, maar de laatste ging niet goed. Alle poncho's en paraplu's gebruikt!

Donderdag is de gebruikelijke dag van bezinning en creativiteit. Altijd een fijn momentje de bezinning. Na de heerlijke lunch thuis met tosti's natuurlijk, werden ook de voorbereidingen voor de workshop gedaan. Deze keer met chocola. Hmmm, lekker. Alle bonbons en flikken in een doosje. Voor thuis ;-)

Vrijdag uitchecken en op naar het Veluws Zandsculpturenfestijn. Met een nieuw thema: De Vaderlandse Geschiedenis. Wederom indrukwekkend. Ook heel leuk om de kunstenaars aan het werk te zien.

En dan op naar huis. Files wat kunnen ontwijken (door later weg te gaan) en om 7 uur was toch iedereen zo goed als thuis. 

Een heerlijke week om terug te kijken! Meer dan 600 foto's gemaakt ;-)

Zin om volgend jaar mee te gaan? 19 t/m 23 juni is geboekt!

Elly van Ham

013-5142610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken