Loten kopen?

Verkoop Zonnebloem loten - Anders dan Anders

Wij verkopen ook dit jaar loten om leuke, gezellige en mooie activiteiten te organiseren voor onze gasten. Door de corona hebben wij dit jaar jammer genoeg nog geen activiteiten kunnen organiseren, maar wij vergeten onze gasten niet. Elke 2 weken sturen wij daarom een brief met teksten, gedichten, puzzels en raadsels naar onze gasten. Met Pasen een bosje tulpen met gekleurde eieren, met Koningsdag een lekkere oranje tompoes en Zonnebloemzaadjes. Zodra het mogelijk is willen wij met de gasten in klein groepsverband weer leuke activiteiten opstarten. 

De opbrengst van de verkoop van de loten helpt zeker bij het uitvoeren van deze initiatieven.  

Er zijn verschillende manieren hoe u mee kan doen. Wij hopen dat u ons wilt helpen. Dank je wel dat je ons steunt. Namens alle vrijwilligers, Afdeling De Beerzen. 

 

Makkelijkste manier om loten te kopen: 

Je ontvangt een envelop van een Zonnebloemvrijwilliger in de brievenbus. Daarop staat wanneer deze vrijwilliger de envelop komt ophalen. Mocht dat niet lukken dan kan je de envelop met de bijdrage bij één van onze vrijwilligers in de brievenbus doen. Deze vrijwilligers hebben een poster lotenverkoop zichtbaar opgehangen. Let op dat je goed je adres vermeldt. De loten worden in een envelop bij je in de brievenbus gedaan.

Of vraag om een Betaalverzoek via Whatsapp of email aan de vrijwilliger.

Mocht je de vrijwilliger gemist hebben, dan kan je:

  • Direct loten kopen via onze Rabobank rekening: naam ‘Nat Ver De Zonnebloem afd. De Beerzen’ en nummer: NL68 RABO 0133 8146 96. Let op dat je je straat en huisnummer in de omschrijving zet, zodat één van onze vrijwilligers de gekochte loten in een envelop in je brievenbus kunnen doen.
  • Loten kopen met Ideal via onze eigen website en ontvang je loten direct in je inbox: https://www.zonnebloem.nl/de-beerzen 

Elly van Ham

013-5142610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken