Landgoed Het Broeck Raamsdonk

Zonnebloem afdeling

Ooit mooie landauers en koetsen gezien? Deze zijn te bewonderen bij Het Broeck in Raamsdonk. Verder nog een wandeling door een prachtige tuin met veel mooie beelden.

ERVARING.

We gingen met zo’n veertig gasten en twintig vrijwilligers naar het Landgoed ‘Het Broeck’ om daar Het Rijtuigmuseum, de Beeldentuin en het Kunstpaviljoen te gaan bekijken.
Het was gelukkig goed weer. De weg er heen was al mooi met veel prachtige oude huizen en weelderige weilanden. Ja, wat is Nederland toch mooi!
We werden eerst ontvangen met koffie/thee en gebak in de theetuin. En daarbij werd al veel gepraat wat er natuurlijk bij hoort.
Toen gingen we met ons allen naar de filmzaal waar een film werd vertoond over hoe vroeger de rijtuigen gemaakt werden. Een hele klus met vooral veel engelengeduld.
Daarna konden we de tuin bekijken. Erg mooi met kortgeknipte heggetjes in allerlei vormen. Er stonden ook mooie beelden en sculpturen. Prachtig om te zien.
Er was een glazen koepel in het water waarin allerlei kunstprojecten te zien waren. Vooral de glasvoorwerpen schitterden in het zonlicht.
Door een stukje bos gingen we weer terug naar het terras waar we een glaasje fris dronken en genoten van het heerlijke weer.
Het was wel even wachten op de bussen die ons weer naar huis zouden brengen. Maar het was een heel mooie dag.

Dank aan de vriendelijke vrijwilligers die ons met alles hielpen. We werden verwend.

mevrouw Ensink

Klik hier voor de foto's

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?