Medioren - Kerstdiner

kerstdinerjpg

Op vrijdagavond 15 december was het kerstdiner voor de medioren in het Oostquartier Oosteind.

VERSLAG:

Op het menu stond: een amuse van forelmousse, een filodeegbakje met garnalen, knolselderijsoep met hazelnoot-/saliecrunch, gevulde rollade van de Green egg met cranberry-portsaus met een garnituur van haricots verts met spek en stoofpeertjes, een kerstdessert en koffie met kerstchocolaatjes.

Met dank aan Boomgaard Lisboa en De vaartsehoeve voor de bijdragen aan dit feest.

VERSLAG 2:

Het kerstdiner van de medioren op 15 december 2023 in het Oostquartier te Oosteind was zeer geslaagd. Er was een grote opkomst, en iedereen heeft ervan genoten.
Er werd gevraagd om het recept van het nagerecht. Hier bij deze het recept van de mango trifle.
Benodigdheden:
400gr. Mango 250ml. Slagroom
4 eetlepel Basterdsuiker 200 gr. Griekse yoghurt
1 theeepel. Vanille extract
2 handjes merengue 50 gr. Witte chocolade Bereiding:

De helft van de mango pureren en andere helft klein snijden Slagroom met de helft van de basterdsuiker kloppen Griekse yoghurt met de rest van de basterdsuiker mengen
Dit beiden met elkaar vermengen. In een glaasje de laagjes opmaken
Laag de mix van slagroom met Griekse yoghurt Laag mango puree, laag mango stukjes
Dit alles nog een keer, je kunt het ook alles maar een keer doen.
Dit afsluiten met stukjes merengue, mango en witte chocolade

Irene en Anna Marie

Klik hier voor de foto's

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Wil Janssen

0162-314355
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?