jaar afsluiting

whatsapp-image-2022-12-20-at-173535jpeg

een heerlijk kerstdiner als afsluiting van het jaar.

Het eerste jaar met ons nieuwe bestuur.

In januari zijn we van start gegaan aan een grote uitdaging om de Zonnebloem groot Helmond nieuw leven in te blazen.

Als een nieuw bestuur met 5 leden die niet wisten wat de Zonnebloem inhield zijn we er aardig in geslaagd om dit jaar goed door te komen natuurlijk hebben we veel steun gehad van 2 oude en zeer ervaren dames Marian en Els onze dank dat zijn ons altijd hebben geholpen.

Er zijn ons dit jaar een aantal deelnemers helaas ontvallen maar er zijn er ook een aantal nieuwe deelnemers erbij gekomen zodat ons deelnemersaantal hetzelfde is gebleven.

We hebben dit jaar veel gedaan op het gebied van werving zowel voor de deelnemers als voor vrijwilligers naambekendheid was onze opzet dit jaar de naam van de Zonnebloem moet weer een begrip worden binnen Helmond en niet alleen voor ouderen maar ook voor de jongeren.

We gaan het komend jaar er dan ook aan werken om een jongerenafdeling op te zetten dat zal best wel een uitdaging worden maar we hebben al veel contacten gelegd met anderen groepen en instanties binnen Helmond.

Ook is dit jaar de afdeling Mierlo-Hout (wijk in Helmond) op geheven en wij als groot Helmond doen er als aan om deze mensen te behouden voor de Zonnebloem.

Al met al hebben we het jaar 2022 afgesloten met een heerlijk kerstdiner aangeboden door de kerstman en toen we voldaan naar huis gingen had de kerstman ook nog een presentje voor ieder een en voor de mensen die er niet bij konden zijn is het thuis afgegeven.

Wij wensen dan ook iedereen een gezond en mooi 2023 en we zien elkaar weer.

   

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Susan Harskamp

0653596942
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?