Verrassingsmiddag voor Thea Fleur.

dsc92831jpg

Thea was al enkele maanden uit functie , maar het corona-virus verhinderde op de gebruikelijke feestelijke wijze afscheid van haar te nemen als bestuurslid Bezoekwerk.

Een buitenactiviteit bleek de oplossing en dat werd in het geheim voorbereid door het bestuur en een clubje vrijwilligers.  Vrijdag 25 september werd ze uitgenodigd klaar te staan met Pim en hun fietsen en af te wachten wat gebeuren zou. Het werd een gezellige fiets-puzzel-tocht door de dorpen Oosterbeek, Wolfheze, Renkum en Heelsum. Overal werd ze in het zonnetje gezet, letterlijk en figuurlijk.

Bij Gert en Tine op de koffie met chocoladegebak.  Op de Renkumse heide stond een grote club vrijwilligers klaar om haar en Pim toe te zingen met een door Marianne gedicht lied.  Ook op het Europaplein was gezorgd voor een versnapering en frisdrank en sprak voorzitter Peter haar toe. Vervolgens weer verderop een hartige cake en een drankje naar keuze bij haar ex-collega Tineke en Max.  En tenslotte een traditionele kom soep bij Marianne in Heelsum. 

Daar bleek dat ze de puzzelvragen goed beantwoord hadden en konden  ze  beladen met twee fraaie boeketten ( van Tineke en het bestuur )  én een afscheidskado het laatste traject naar hun nieuwe flat in Oosterbeek afleggen.  Een verrassende en supergezellige middag die Thea en Pim lang zal blijven heugen. Gelukkig blijft ze als vrijwilliger actief in onze afdeling.  Trouwens: de recepten van alle heerlijkheden van deze middag worden door Gerrit rondgestuurd.

Jos van der Schaaf.

Gerrit Straatman

06-55818065
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Winkelen