Paasmiddag als vanouds

20220414143007jpg

We kunnen en mogen weer eens op onze bekende manier samen met alle gasten en vrijwilligers bijeenkomen om in dit geval een paasmiddag te vieren!!!!!!!!!

Eindelijk is het weer mogelijk, na ruim 2 jaar kunnen we weer met z'n allen samen zijn. Nu merken en waarderen we pas intens hoe fijn en belangrijk het is om elkaar te zien en bij te kletsen, iets waar we voorheen te weinig bij stil hebben gestaan.

We drinken een lekkere kop koffie/ thee met uiteraard een sneetje paasbrood en zijn blij nog veel bekende gezichten te zien.

De paashaas komt langs, nu zelfs met assistent, iedereen krijgt een paasei en vervolgens begint het eiertietsjen. De winnaar ontvangt een mooie chocolade paashaas.

Onze fotograaf Frits Pasing is ook weer als van ouds in actie om alles vast te leggen.

Natuurlijk ontbreekt het gebruikelijke advocaatje met slagroom niet en ondertussen wordt de zaal opgeluisterd door accordeonmuziek. Deze wordt gespeeld door Frans Klasens, dit voegt nog een extra gezelligheid toe aan de middag.

De middag wordt afgesloten door het trekken van de loten die daarvoor verkocht zijn. Er zijn mooie prijzen/ prijsjes te winnen met als hoofdprijs een voedselpakket t.w.v. 50 euro.

We sluiten de middag met het gevoel van een mooie en geslaagde middag.

We bedanken onze nieuwe werkgroep activiteiten ( Mieke, Mia, Kitty en Henny ) voor alle werk , het was de eerste keer en ze zijn beslist met vlag en wimpel geslaagd. GEWELDIG

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marga Morsink

045-5721789
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk