Bingomiddag

20220616140056jpg

We hebben voor het eerst een bingomiddag en zijn erg benieuwd hoe de gasten het ervaren.

De bingomiddag komt nog uit de ideeënbus van ons jubileumjaar 2020 dat tgv corona geen doorgang kon vinden.

Anneke van de Ven, die veel ervaring heeft met bingoactiviteiten, biedt aan om het te leiden en daar maken we dankbaar gebruik van.

Er worden 9 speelrondes gehouden met prijsjes bij het bereiken van het eerste volle rijtje, daarna 2 volle rijtjes per kaart en tenslotte een volle kaart.

De prijsjes bestaan uit consumptieartikelen bv jam, pepekoek, daarnaast wasmiddel  en handdoekjes.

Halverwege hebben we pauze en drinken we gezellig even een kopje koffie of thee met een lekker stukje vlaai. Kunnen we tenminste even bijkomen van die concentratie op al die nummertjes op de kaarten, dat is tenslotte menigeen niet gewend

Voor ons een eerste keer zo'n bingomiddag en het is voor ons vrijwilligers even wennen aan de stilte die er valt als alle nummers afgeroepen worden. Wij zijn normaal geklets en muziek gewend, dit is weer eens een hele andere beleving.

De middag neemt toch enkele uurtjes is beslag en als het laatste prijsje gevallen is verlaten de mensen de zaal, menigeen met een plastic zakje met de behaalde winst.

De gasten gaven aan dat het een gezellige middag was.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marga Morsink

045-5721789
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk