Uit eten bij onze Chinees Rasa Senang

20220915171200jpg

Eindelijk is het dan zover, we gaan met z'n allen uit eten bij onze lokale Chinees. Dit was 2 jaar geleden al de planning, maar ja zoals ieder bekend.............corona gooide roet in het eten!!!!!

Alle gasten en vrijwilligers zijn vanaf 17.00 uur welkom bij de Chinees Rasa Senang op de Heksenberg, voor iedereen makkelijk te bereiken. Middels een geplaatste hellingbaan ook rolstoeltoegankelijk, dus super.

Na een heerlijk soepje vooraf kan iedereen zich tegoed doen aan het heerlijke buffet met diverse gerechten, dus elk wat wils.

Gasten die wat moeilijker ter been zijn worden geholpen door de vrijwilligers of het zeer vriendelijke personeel van de zaak.

Zo worden heel wat gezellige uurtjes doorgebracht met elkaar, tijdens het genieten van het eten wordt er ook heel wat bijgepraat.

De sfeer is heel gezellig en iedereen geniet van deze activiteit, rond een uur of half acht, acht uur gaat iedereen weer voldaan huiswaarts.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marga Morsink

045-5721789
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk