Limburgse Middag

20221117162921jpg

Een middagje en heerlijk smullen van een frietje met....

De gasten worden ontvangen en krijgen een kopje koffie/thee met speculaasje.

De hele middag wordt muzikaal omlijst door een optreden van Don Valize die prachtig en sfeervol op zijn accordeon speelt en zingt.

Na een uurtje kunnen de gasten naar buiten om zelf een frietje met.... , naar eigen keuze, halen bij de mobiele frietkraam ter plaatse. Dit wordt echter snel veranderd omdat het winderig en koud wordt, de vrijwilligers halen dus de bestelling voor de gasten en iedereen geniet tenslotte van een heerlijk vers bakje friet met.... en het smaakt heerlijk.

Nadat de magen enigszins gevuld zijn wordt er aan de deur geklopt....

Hoor wie is daar.........?

We worden verblijd met de komst van het lieve nichtje van Sinterklaas Nicolletje genaamd die vergezeld wordt door een gezellige roetveeg piet.

Sint Nicolletje heeft van haar oom  tot onze opluchting vernomen dat iedereen het afgelopen jaar erg lief is geweest en zij tracteert samen met haar piet daarom alle gasten op heerlijke chocoladeletter.

Alle gasten krijgen nog een drankje naar keuze aangeboden en dit vormt dan weer de afsluiting van een gezellige middag en iedereen keert weer blij huiswaarts.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marga Morsink

045-5721789
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk