Stampotten middag

20231012135617jpg

We komen vandaag samen om met z'n allen heerlijk te genieten van diverse stampotten.

Rond half twee worden onze gasten opgewacht in het Gemeenschapshuis  Heksenberg. Bij binnenkomst ontvangt iedere gast 2 consumptiebonnen, men kan zo zelf bepalen wat en wanneer men iets wilt drinken.

Rond 14.00 uur kunnen de gasten zelf langs het bufet  om een keuze te maken uit boerenkool met rookworst, hutspot, zuurkool of aardappelgratin. Daarnaast nog een schnitsel of appelmoes om alles te completeren.

Gedurende de middag speelt Don Falize op de accordeon, dat geeft de middag een extra muzikale sfeer en enkele gasten en vrijwilligers voegen daar een dansje aan toe.

Onze wijkraad heeft deze middag gesponsord en is middels Irene Engelen vertegenwoordigd.

De hoeveelheid eten was zo ruimschoots dat we besloten om iedere gast die dat wenste een plastic bakje met eten naar keuze mee naar huis mee te geven. 

De gasten krijgen tijdens de middag een equetteformulier uitgereikt omdat wij graag willen weten welke activiteit hun aanspreekt en welke niet, om zo het jaarprogramma 2024 samen te kunnen stellen.

Rond half vijf, vijf uur vertrekt iedereen weer blij, tevreden en verzadigd huiswaarts. Het was kortom weer een geslaagde middag.

 

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Marga Morsink

045-5721789
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk