Harmen Siezen koopt eerste lot

Traditiegetrouw verkochten we het eerste lot op Koningsdag aan een bekende Hoevelaker.

Hoewel de Zonnebloem loterij al vóór Koningsdag start, wachten wij in Hoevelaken altijd nog even met de verkoop. Want de verkoop van het eerste lot maken we graag extra bijzonder. 

Koningsdag

Op Koningsdag is er elk jaar een koffie-moment voor de senioren in ons dorp. Grand Café de Haen regelt de koffie, Bakkerij Toebast trakteert op oranje-lekkers. Dit alles wordt geserveerd door vrijwilligers en bestuur van De Zonnebloem in Hoevelaken. Ook veel van onze deelnemers en vrijwilligers schuiven aan. In totaal waren er bijna 150 dorpsgenoten aanwezig. Dat is hét moment om het eerste lot te verkopen.

Harmen Siezen

Dit jaar kocht dorpsgenoot en oud-nieuwslezer Harmen Siezen het eerste lot bij voorzitter van de Zonnebloem in Hoevelaken Wim van de Veen. Siezen was 33 jaar lang te zien op televisie als nieuwslezer voor de NOS en presenteerde in zijn 40 jarige carriére ook andere televisieprogramma's. Voor veel van onze deelnemers dus écht een bekend gezicht. 

Ook loten kopen

Wilt u net als Harmen Siezen ook loten kopen van de Zonnebloem in Hoevelaken? Deze zijn te koop bij vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Hoevelaken én via de website https://www.zonnebloem.nl/loten/p/a00458 Hiermee steunt u onze activiteiten financieel én u maakt zelf kans op mooie prijzen. Win-win dus!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Hiltje Kuijt

06-30501518
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur