Gezocht: Enthousiaste Secretaris

Heb jij een talent voor organiseren en wil je iets betekenen voor anderen?

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al 75 jaar. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit kan niet zonder al onze geweldige vrijwilligers, die met hart en ziel klaarstaan. Voor onze afdeling in Hoevelaken zoeken we nu een enthousiaste, vrijwillige SECRETARIS die ons bestuur komt versterken.

Wat ga je doen? 

Als secretaris ben jij de ruggengraat van ons bestuur. Je beheert de algehele administratie, houdt de vrijwilligersadministratie up-to-date en zorgt ervoor dat onze bestuursvergaderingen op rolletjes verlopen. Daarnaast help je mee om de koers van onze vereniging uit te stippelen. Het mooie? Je deelt je eigen tijd in en bent gemiddeld 4-8 uur per maand bezig.

Dit ben jij!

Jij bent een teamspeler die niet terugdeinst voor een beetje online werk. Je ziet kansen in anderen en weet hen te motiveren. Bovenal heb je er plezier in om een verschil te maken voor mensen met een lichamelijke beperking.

Wat krijg je ervoor terug? 

Wist je dat vrijwilligerswerk je gelukkiger en gezonder maakt? Je krijgt de kans om je talenten in te zetten en ontvangt een flinke dosis waardering terug. En natuurlijk bieden wij ondersteuning, vergoeden we je onkosten en ben je goed verzekerd. Workshops en cursussen? Die zitten er ook bij!

Nieuwsgierig? 

Kom gerust eens kennismaken! We ontdekken graag samen welke mogelijkheden er zijn. Neem contact op via de website.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Hiltje Kuijt

06-30501518
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur