Heerlijke Zomerattentie in 2024

1jpg

Maandag 26 augustus 2024 was het zover, Theo en Frank konden de spullen voor de zomerattentie ophalen bij de Boni te Hoogland. Dit resulteerde in 2 volle auto's. Omdat het inpakken bij Theo zou gebeuren zijn daar de spullen gestald.

Op dinsdagavond 3 september kwamen Faria, Els en Cora helpen de ruim 80 tassen in te pakken. Naast de leuke attenties, een fles sap, speculaaskoeken, chocolaatjes, nootjes en kaasstengels werd er een mooie Zonnebloem-kaart toegevoegd met een gedicht (uit Breda) en een klein stickertje met uitleg.

Vele handen maken licht werk. De tassen waren binnen een uur allemaal ingepakt en na een kop koffie en een biertje/wijntje ging een ieder weer huiswaarts.

Op woensdagavond 4 september tussen 17.00 en 20.00 uur kwamen de meeste vrijwilligers de tas(sen) voor hun gasten ophalen. We hebben vernomen dat de zomerattentie zeer in de smaak is gevallen bij onze gasten en daar doen we het allemaal voor.

De Boni Hoogland heeft de tassen en de speculaasjes gesponsord en de overige producten worden (gedeeltelijk) betaald uit de opbrengst van de statiegeldactie bij de Boni, welke dit jaar in de maand oktober wordt gehouden.

In totaal zijn er meer dan 80 tassen ingepakt. 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corien Hilhorst

033-4802265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken