Keukenhof

img6508jpg

De Keukenhof, na zeven jaar gaan wij daar nu opnieuw naar toe. Een jubileumjaar bovendien, want de Keukenhof viert haar 75-jarig bestaan.

Om kwartovernegen verzamelen bij de bus, vertrek om halftien. Nou ja, dat was de bedoeling, maar door een klein misverstand vertrekken we pas om tien uur. Doet er niet toe, de dag is zonovergoten begonnen en zo zal het de hele dag blijven, dus mijn liefje wat wil je nog meer. Nou graag die appelpunt in het Juliana-paviljoen als we in de Keukenhof zijn gearriveerd, en een kopje koffie natuurlijk. Daarna is het een ieder voor zich tot de lunch. Met ieder voor zich bedoel ik natuurlijk de combinatie van gast en vrijwilliger die samen alvast een ronde maken door het park.
Lunch! Met kroket natuurlijk! en ook heerlijke broodjes.
Daarna opnieuw het park in, er valt genoeg te zien. Toch zien we wel dat het bollenseizoen ten einde loopt, er zijn al heel wat planten uitgebloeid. Het zij zo, het park blijft toch aantrekkelijk.
Om vier uur vertrekken we weer naar Huizen, tevreden mag ik wel zeggen, want het was een heerlijke dag!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur