Uitvoering Hartenwens

afbeelding1png

Inmiddels zijn er al een aantal hartenwensen uitgevoerd.

Een daarvan was die van Ans en Theo.
Ans had als kind van 13 jaar collecte gelopen voor de Zonnebloem en had een prijs gewonnen omdat ze het meeste geld had opgehaald. Die prijs was een rondvaart door de Amsterdamse grachten, maar helaas mocht zij destijds die prijs niet innen van haar ouders.
Nu, na 75 jaar - terwijl ook de Zonnebloem dit jaar 75 jaar bestaat - was het haar hartenwens om die rondvaart nu eindelijk te maken.
Wat een ontzettend leuk verhaal!

Een andere invulling van een wens was die van mevr. Rebel-Bakker. Zij is met haar dochter naar de Bedriegertjes geweest.

Een derde wens was die van Jet Pijnappel. Zij wilde nog eens naar Pantropica v/h Orchideeenhoeve. 

De wens van Joke Brands was Sneek nog eens bezoeken. Haar man, die inmiddels overleden is, is daar geboren en zij heeft daar vele voetstappen liggen.
Natuurlijk vervullen wij deze wens met plezier, dus op naar Snits. Fryslan bobbe!

Ja, en dan wou Trees heel graag nog eens naar Artis. Zien hoe de dierentuin er tegenwoordig uitziet.

Alie Breedenoort had ook een heel mooie wens: Op bezoek gaan bij haar dochter Mariella, die in Driebergen in een woongroep woont. Mariella werkt daar in een weverij waar leuke, kleurrijke stoffen worden gemaakt. Daar worden dan onder andere hand- en theedoeken van gemaakt.
Daarna gingen we met Mariella naar het dorp om te gaan lunchen bij Koek en Ei. In dit leuke restaurantje werkt haar beste vriendin Margot. We werden daar heel hartelijk ontvangen en hebben heerlijk geluncht.
Al met al dus een zeer geslaagde hartenwens!

De Hartewens van Gerda, was een dagje naar zee, ze wilde de zee horen ruisen en de wind door de haren voelen. Het werd een dagje Egmond aan Zee. Lekker koffie gedronken op het strand, natuurlijk kibbeling gegeten en nog een ijsje toe. Daarna voldaan weer naar huis.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Helga Roman

035-5242642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur