Boottocht met de Nirvana

naamloos-4332jpg

Prachtige dag boottocht met de Nirvana van Eefde tot voorbij Doesburg over de IJssel op maandag 17 en dinsdag 18 juni. Gezellig, lekker eten, advocaat met slagroom, kletsen en veel zien.

Jaarliojks wordt er namens de Zonnebloem Regio IJsselstreek 1 of 2 dag boottochten over de IJssel gerealiseerd. 2 werkgroepen onder leiding van Jan Lankhaar hebben dit jaar 2 dagboottochten georganiseerd en wel op:

1) maandag 17 juni voor de afdelingen: Lochem/Laren, Vorden, Wichmond, Hengelo/Keijenborg, Hummelo/Keppel, mensen uit de Bouw en verder aangevuld met gasten uit andere afdelingen

2) dinsdag 18 juni voor de afdelingen: Warnsveld, Gorssel, Zutphen Zuid, Zutphen Noord en Zutphen De Hoven.

De maandag was het prachtig weer en konden de gasten op het dek genieten van de IJssel en omgeving. De dinsdag helaas regen. Ook in de boot was het gelukkig super gezellig. De ontvangst was met koffie/thee met wat lekkers, daarna een drankje (veelal advocaat met slagroom). Tussen de middag werd een heerlijke 3 gangen diner (zie foto's) geserveerd. Ook een verloting kon natuurlijk niet ontbreken. Veel gasten hebben een of enkelen zelfs meerdere mooie prijzen gewonnen bij de verloting. De pechvogels kregen een troostprijsje. In de middag nog een drankje met een hartig hapje en als afsluiting koffie/thee met krentenwegge van de lekkere bakker Van Zuijlen. Bij aankomst in Eefde werden de gasten verrast met een muzikaal onthaal.

Weer een prachtige en gezellige bootreis.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Ben van Raaij

06-22907066
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken