Bloemtaart maken

Zonnebloem afdeling

Eind januari kwam een leuke uitnodigings mail om bloemtaarten te maken, om misverstand te verkomen; dat zijn taarten die je niet kunt eten.

Eind januari kwam een leuke uitnodigings mail om bloemtaarten te maken, om misverstand te verkomen; dat zijn taarten die je niet kunt eten. Maar, bloemschikken van bloemen op een oase blok in de vorm van een taart (ook geen eetbare bloemen).

Een boel leuke/gezellige bloemen stonden al klaar, geen tulpen uit Amsterdam -> maar, wel vele vrolijke voorjaarsbloemen, mosmatten als vulling + we hebben de eerste kieviteieren gevonden!! (wel al leeg, voor de versiering) De taart vormige oase voor de basis voor het bloemstuk al in het water, konden vlot beginnen. Met alles op tafel en goeie uitleg/tips van Brendy begonnen we met de gezellige middag, later kwam er ook nog thee/fris bij. Na een leerzame en gezellige middag kwamen de busjes weer, maar we gingen niet met lege handen naar huis (met een mooie bloemtaart). 

groetjes Emiel

Denise Brune

0651450690
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken