Middagje Efteling, bedrijfsuitje

efteling-juli-6jpg

We mogen met 6 deelnemers en 2 vrijwilligers naar de Efteling samen met medewerkers van DPG-media

Maandag 1 juli mochten zes deelnemers van de Zonnebloem afdeling Kaatsheuvel zich verheugen op een genoegelijk uitstapje naar de Efteling.
In het kader van Het Andere Bedrijfsuitje MOV - de Zonnebloem werd ons dit aangeboden door DPG-media, bekend van meerdere Nederlandse en Belgische kranten, tijdschriften, TV-zenders en radiostations.
Van dit bedrijf waren acht medewerkers aanwezig om de rolstoelen te duwen en verdere begeleiding. Allen hebben zij een journalistieke functie binnen hun bedrijf.
Vanuit de Zonnebloem waren drie chauffeurs gemobiliseerd om de deelnemers te brengen en weer op te halen. Marianne en Thea gingen mee naar de Efteling om deelnemers te begeleiden bij eventuele transfers.
Voor de onderlinge herkenbaarheid werd door het bedrijf een leuke merchandise-pet uitgedeeld.
Het weer werkte uitstekend mee deze dag en na de ontvangst in de vorm van een kop koffie met appelgebak en slagroom, gingen we kijken naar de 3D-film van Fabula.
Ook al zijn de meeste Kaatsheuvels deelnemers wel bekend met de Efteling door jarenlange abonnementen of zelfs (vakantie)werk, deze middag zagen zij veel nieuwe dingen en veranderingen. Omdat zelfs voor rolstoelers de wachtrijen bij de diverse geschikte attracties nogal lang waren, kozen we voor het sprookjesbos om aangenaam te vertoeven. Op het terras van Langnek konden we genieten van een afsluitend drankje. Na een wederzijds dankwoordje kregen we nog een paar tijdschriften aangereikt om thuis lekker te lezen.
Veel te snel was het tijd om afscheid te nemen. De deelnemers werden door iedereen hartelijk uitgezwaaid en zo kwam een einde aan deze uiterst geslaagde middag.

Elly Smulders

06-52187802
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk