Kienen met muziek

kienen-met-muziekjpg

ONZE ZONNEBLOEMAFDELING ORGANISEERDE WEER HAAR JAARLIJKSE KIENMIDDAG.

Locatie: Wijkcentrum "de Luibe" in de Maastrichtse wijk Oud-Caberg. 

De middag ging van start met een “Lang zal hij leven” voor de jarige Theo Tijssens, die vandaag zijn honderdeneerste (101) verjaardag vierde.

We konden weer rekenen op een grote opkomst, want de KIENMIDDAG is zeer populair.

Dit keer gingen we kienen met muziek, onder leiding van William Bartels. Er werden geen getallen omgeroepen, maar er waren korte stukjes van bekende liedjes te horen. Herkende men de melodie, dan werd lekker meegezongen! En er waren geen speelkaarten met cijfers, maar met titels van populaire liedjes. Stond de titel van de ten gehore gebrachte melodie ook nog op de speelkaart, dan werd hij hierop afgekruist. Bij elke muziektitel werd voor de zekerheid ook nog een bijbehorend cijfer genoemd. Verder verliep het spel in grote lijnen zoals het “gewone” kienen.

Er werden 2 rondes gespeeld en zoals altijd waren er weer mooie prijzen te winnen.

Halverwege de middag was er een pauze waarin koffie en thee geserveerd werden met een stuk vlaai erbij. Daarna werden er drankjes geserveerd.

Al gingen maar enkele gelukkigen naar huis met een gewonnen prijs, voor iedereen gold dat ze een hele leuke middag gehad hadden!

Enkele foto's van de dag worden hieronder getoond!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

John Nouse

06-43255866
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken