75 jarig Jubileumfeest toneelstuk Baas boven Baas

img-20240526-wa0041jpg

Geslaagd 75-jarig jubileumfeest van de Zonnebloem  

De Zonnebloem bestaat 75 jaar en heeft dit gevierd met een leuke toneelvoorstelling op zaterdagmiddag 25 mei. De zaal van het Sint-Josephgebouw zat helemaal vol, met gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem en met vele andere gasten die het ook leuk vonden om te komen. 

De toneelvereniging Jan Claussen uit Linschoten speelde de voorstelling “Baas boven Baas”, bekend van de TV-serie “Wordt u al geholpen?” uit de jaren 1970/1985. 

De voorstelling “Baas boven Baas” was een succes. Het werd goed gespeeld, was komisch, met veel vrolijkheid, leuke liedjes en humor. Omdat het geluid goed op orde  was, kon iedereen het ook goed volgen.  De gasten hebben zichtbaar genoten.

De verzorging in het Sint-Joseph was top, de drankjes waren lekker en de Zonnebloem trakteerde op bitterballen.  De Zonnebloem van Montfoort/Linschoten kijkt terug op een geslaagd 75-jarig jubileumfeest. 

 

 

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Christina Heeringa

06-30848477
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk