Kerstdiner in De Middenhof

kerstkerstboomfeestdagenjpg

Het kerstdiner had dit jaar een speciale attractie, namelijk het optreden van een dameskoor, Ladies First, die gedurende een half uur prachtige kerstliedjes ten gehore brachten onder leiding van dirigent Raimond. De circa honderd gasten genoten hier zichtbaar van.

Wederom was boerderij De Middenhof onze locatie voor dit kerstdiner in een prachtig versierde zaal. De gasten werden door de vrijwilligers ontvangen en naar de tafels gebracht waarbij de nodige hulpmiddelen in een aparte ruimte werden geplaatst. Tijd voor een kopje koffie of thee met een stukje banketstaaf.

In de toespraak van de voorzitter, waarin nog eens de waardering voor de toewijding van de vrijwilligers werd benadrukt, werd afscheid genomen van twee van die vrijwilligers nl Tiny (18 jaar) en To (14 jaar), die gezien hun respectabele leeftijd stoppen.

Het driegangen diner bestond uit een kopje soep, varkenshaas of schelvisfilet en als dessert een bitterkoekjes mousse.

Na afloop nog een kopje koffie of thee en wat gezellig napraten, waarna de gasten weer huiswaarts keerden en wij als bestuur kunnen terug kijken op een geslaagde kerstviering.

Marianne Boone

06-282465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk