Ouwehands Dierenpark

ouwehandsbordjpg

Het andere bedrijfsuitje met de Rabobank

In het kader van 'Het Andere Bedrijfsuitje', op uitnodiging van een Utrechtse afdeling RABObank, waren 9 deelnemers van De Zonnbloem Nieuwegein-Noord ingeloot voor een middagbezoek aan het Ouwehands Dierenpark in Rhenen.
De autotocht naar Rhenen over de Utrechtse Heuvelrug was al een leuk begin. Aangekomen bij de dierentuin werden, na een voorstelrondje met koffie en gebak aan de 12 vrijwilligers van de RABO-bank, alle deelnemers gekoppeld aan 1 RABO-vrijwilliger met een al klaar staande rolstoel. En kon de rondgang door de dierentuin beginnen: 2 uur lang, langs alle grote, kleine, bekende, uitheemse, aparte, kleurrijke, bewegende een/of slapende beesten. Natuurlijk met een apart bezoek aan de beide panda's Xing-Ya en de dan nog zwangere Wu Wen gevolgd door, uiteraard, ook een bezoek aan de Koala's in het in april 2024 geopende Koalia.
Het was een heerlijke middag ! Met mooi weer die afgesloten werd met een koele versnapering terwijl voorzitter Hans Wielders een welgemeend dankwoord uitsprak naar alle vrijwilligers van de RABO-bank.

Marianne Boone

0628465610
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk