Gezellige middag met Seniorenorkest

img-20220919-wa0002jpg

Gezellige middag met het Seniororkest “Sol”.

Zaterdag 17 september was de provinciale Zonnebloemdag. Dit om meer bekendheid te geven aan het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem. Ook onze afdeling heeft daar aandacht aan geschonken tijdens onze eigen gezellige middag.

We zijn deze middag gestart om 14.00 uur met een kopje koffie en gebak. Het Seniororkest weet er altijd weer een zeer geslaagde muzikale middag van te maken met hun prachtige Bömische en gevarieerde blaasmuziek  die bij ons allen zeer geliefd is. Na twee jaar mocht het weer en daar waren zowel de muzikanten als de deelnemers heel blij mee.

In de pauze kregen  de deelnemers nog een lekkere warme snack. En daarna konden we met z’n allen weer genieten van gezellige muziek en zang. Het applaus na afloop liet duidelijk horen dat iedereen weer genoten had.  Veel blijde gezichten en  dankbaarheid  voor weer alle aandacht en een gezellig samenzijn. Vooral die aandacht is zo belangrijk.

En daar doen we het voor. Dat is het waarom vrijwilliger zijn bij de Zonnebloem zo een mooi en dankbaar werk is. Je krijgt er zoveel voor terug .

En om dit werk te kunnen blijven doen, hebben we nieuwe  bestuursleden en vrijwilligers nodig. Is dat iets voor jou, kom dan eens een kijkje nemen bij een van onze activiteiten of neem contact op met een van onze bestuursleden van afdeling Nieuwenhagen.

 

Marleine Heinrichs, voorzitter tel:06-27359321

Carina Hensgens,      secretaris tel:06-40805411

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Carina Hensgens

06-40805411
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken