Paasviering

03jpg

PAASVIERING ZONNEBLOEM AFDELING NIEUWENHAGEN – 4 APRIL 2023

 Op dinsdag 4 april heeft Zonnebloem, afdeling Nieuwenhagen  haar  jaarlijkse  Paasviering gehouden in zalencentrum de Brandpoort

s’ Morgens werd de zaal door de vrijwilligers in Paassfeer gebracht.  De tafels gezellig gedekt voor de koffietafel, broodjes gesmeerd en vlaaien gesneden.

In totaal 100 personen hebben aan deze middag deelgenomen.

Om 14.00 uur werd er begonnen met een eucharistieviering met als thema “de herinnering bewaren”. De mis werd muzikaal opgeluisterd door Mala (artiestennaam).  Martina Lucic is een gedreven song-writer , geboren in Kroatië en getogen in Landgraaf. In 1994 is zij tijdens de Joegoslavische oorlog gevlucht met haar familie. Zij was toen nog klein  en heeft daar geen directe herinneringen aan maar heeft toch de pijn en het verdriet gevoeld die haar familie heeft ervaren, maar ook de hoop en de eindeloze liefde voor elkaar. Met haar liedjes probeert zij het begrip voor elkaar op te brengen. Heel passend in deze tijd.

Aansluitend  was er een gezellige koffietafel , met broodjes en een lekker stuk vlaai. Natuurlijk ontbraken de paaseitjes niet.

De verdere middag werd opgeluisterd door het muzikale Duo Delicanto, Tessa Kokkelkoren zang en Jo Heusschen  piano. 

Tegen 17.00 uur werd de middag afgesloten met de traditionele loterij met veel leuke prijsjes.

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Carina Hensgens

06-40805411
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken