Boottocht

img-20230704-wa0002jpg

Het is alweer wat jaartjes geleden, dat we met ons allen een boottocht gemaakt hebben. Daarom hadden we besloten om dit weer eens te organiseren. We hebben contact gelegd met Rederij Cascade waarvan wij wisten dat zij goed verzorgde vaartochten organiseren.

Er hadden zich 52 gasten en 9 vrijwilligers aangemeld voor Cruise Touristique over de Maasplassen. Helaas door werkzaamheden aan een sluis was er een wijziging in de vaartocht.

We hadden dit jaar gekozen voor één opstapplaats in de Wilhelminastraat wat achteraf een goede keuze was. Mede ook door de goede service van de chauffeur van Hanneman touringcar.

Mooi op tijd gearriveerd in Maasbracht aan de kade, waarna het inschepen kon beginnen. Om klokslag 12 uur kreeg de matroos het teken van de kapitein om de trossen los te gooien. Onze vaartocht was begonnen.

Er werd aan boord gestart met een heerlijke, zeer goed verzorgde lunch. Iedereen had intussen honger. En dat was te zien! Daarna was het genieten van een mooie tocht met omhoog en omlaag door de grootste sluis.

Verschillende deelnemers hebben heerlijk genoten op het buitendek. Het weer was met ons mee, heerlijk zonnig, licht bewolkt en wat wind. Als afsluiting nog een stuk overheerlijke limburgse vlaai.

Om 16 uur waren we terug van de vaartocht. De touringcar was mooi op tijd en nadat iedereen weer op zijn plaats zat vertrokken we richting Nieuwenhagen.

Al onze deelnemers hebben zichtbaar genoten van deze dag. Allemaal blijde gezichten, tevreden en dankbaar.  En daar doen we het voor.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Carina Hensgens

06-40805411
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken