Afscheid Gijp Termaat

img-20240121-wa0001jpg

Precies tien jaargeleden hebben wij onze eerste activiteit, de kerstviering, in de Brandpoort gehouden. Wij waren bevoorrecht om in zo’n mooie locatie vanaf die dag onze activiteiten te kunnen organiseren. We hebben Gijp in die jaren leren kennen als een man met een echt Zonnebloemhart.
 
Gijp heeft zijn Brandpoort verkocht en stapt samen met Tineke een nieuwe fase in zijn leven in. Voor ons betekent dat wij na 10 jaar, tijdens onze kerstviering afscheid moesten nemen van Gijp.
Vanaf het eerste moment heeft hij zich volledig ingezet voor onze afdeling. Niets was hem te veel, alles viel wel te regelen.
Het hoogtepunt in de afgelopen 10 jaar was en blijft ons 50 jarig jubileum. Hij heeft toen oud en jong bij elkaar gebracht. Drie studenten van de hoge Hotelschool uit Maastricht en leden van fanfare Aloysiana hebben onder supervisie van hem en Jackie deze middag met een culinair driegangen diner tot een hoogtepunt gebracht. Het werd een jubileum waar we nu nog vaak aan terugdenken.
 
Wij kunnen gelukkig in de Brandpoort blijven, maar weten zeker dat het nooit meer hetzelfde zal zijn. Een 2de Gijp bestaat niet.
Als aandenken aan onze afdeling overhandigde de voorzitter hem het Zonnebloembeeldje “de Ontmoeting” en voor Tineke was er natuurlijk een bloemetje.
Gijp bedankt, het ga jullie goed.
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Carina Hensgens

06-40805411
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken