Gezellige middag

De Zonnebloem, afdeling Nieuwenhagen nodigt haar gasten uit voor een gezellige middag, die op dinsdag 12 september 2023 wordt gehouden in de Brandpoort, Hoogstraat 191 te  Landgraaf – Nieuwenhagen. De kosten voor deze middag zijn € 7,00 inclusief 2 kopjes koffie/thee met wat lekkers: hartig en zoet! Consumpties zijn te koop voor: frisdrank € 1,50  / bier, jenever, wijn € 2,50.

Programma:

13.00 uur  Zaal open (niet eerder!)

14.00 uur  Opening

                Muzikale omlijsting door het Shantykoor uit Hoensbroek

17.00 uur   Sluiting

Wij raden u aan uw taxi vooraf te bestellen en vanaf 17.00 uur te laten komen om u weer op te laten halen. De taxi/het busje mag op het trottoir vóór de ingang van de Brandpoort geplaatst worden om iedereen te laten uit- en instappen. Bent u met eigen vervoer, dan kunt u onbeperkt in de zijstraten of op het parkeerterrein achter Jola parkeren.

Tijdens de middag zullen ook foto’s gemaakt worden, die gepubliceerd worden op de facebookpagina van de Zonnebloem afdeling Nieuwenhagen. Mocht u zelf niet op de foto willen en heeft u bezwaar tegen publicatie van een foto van uzelf, geef dit dan duidelijk aan!

Carina Hensgens

06-40805411
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken