2 Jubilarissen

Tijdens onze laatste vrijwilligersvergadering op  6 november 2023 hebben wij twee jubilarissen  in het zonnetje gezet.

Leonie Caumo, 20 jaar vrijwilligster

Leonie is in 2003 gestart als vrijwilligster  bezoekwerk. Tussendoor heeft ze even een korte pauze gehad ,maar ze kon het zonnebloemwerk niet missen en was gauw weer terug  bij onze afdeling. Ze heeft op dit moment  8 deelnemers die ze regelmatig bezoekt , zich volledig voor inzet en veel van haar vrije tijd insteekt. Zij neemt deel aan  activiteiten ,  de vakantieweek en  biedt hulp daar waar nodig. Ondanks een periode van fysieke beperkingen bij haar zelf, maar ook bij haar echtgenoot Franz, is zij haar deelnemers altijd blijven bezoeken. Iedereen krijgt van haar de aandacht die ze nodig hebben .Ze is een vrijwilligster met een echt zonnebloemhart

Als blijvend aandenken en dank voor haar inzet in  de afgelopen 20 jaar werd haar door de voorzitter een ”kleine vriendenkring” overhandigd . Natuurlijk hoorde  daar ook een bos bloemen met felicitatie bij.

Käthy Erens , 15 jaar vrijwilligster

Käthy was afgelopen maand oktober  15 jaar vrijwilligster van onze afdeling en heel actief bij het bezoekwerk. Het was voor haar een totale verrassing. Ze had er geen idee van dat zij al 15 jaar actief was bij onze afdeling. Ze voelt zich altijd heel betrokken bij al haar deelnemers. Ze is hun luisterend oor, steun en toeverlaat. Helaas heeft zij een zware periode achter de rug en nu ook nog. Haar echtgenoot en schoonzoon werden ziek waar zij veel zorgen en verdriet door heeft. Ook zij zelf heeft door fysieke beperkingen een stapje terug moeten zetten. Maar ondanks het ongemak blijft ze haar deelnemers trouw bezoeken. Jaren was ze een harde werkster tijdens onze activiteiten, maar ondersteunt nu haar man Pierre bij een bezoek aan de activiteiten. Käthy is  een vrijwilligster met hart voor de Zonnebloem.

Voor haar inzet in  die 15 jaar werd ze door de voorzitter gefeliciteerd en ontving ze een bos bloemen.

Carina Hensgens

06-40805411
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken