Secretaris gezocht

SECRETARIS gezocht voor de Zonnebloem, afdeling Nieuwenhagen!

Wil jij je inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking? Vind je het leuk om zaken te coördineren? En werk je graag met een gezellig team? Dan is vrijwillig bestuurslid bij de Zonnebloem Afdeling Nieuwenhagen misschien wel wat voor jou.

We zijn op zoek naar een secretaris om samen de Zonnebloem in Landgraaf-Nieuwenhagen te laten bloeien. Je hebt goed contact met de andere bestuursleden en de vrijwilligers binnen de afdeling.

Het bestuurswerk is flexibel in te vullen. We vergaderen 5x per jaar (bestuursvergadering) en 6x per jaar (vrijwilligersvergadering). Daarnaast kan je grotendeels zelf kiezen wanneer je de taken uitvoert. Het aantal uren dat je ermee bezig bent varieert en hangt af van hoeveel activiteiten er georganiseerd worden. In overleg is er veel mogelijk, we vinden het belangrijk dat iedereen welkom is bij de afdeling!

Vrijwilligers van de Zonnebloem zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking en ouderen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Kom jij ons versterken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de huidige secretaris, op 06-40805411 of mail naar carinahensgens@hotmail.com. We maken graag kennis met je!

Carina Hensgens

06-40805411
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Creatieve workshops
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken