Aftrap Zonnebloem loterij 2024

20240508191238jpg

Op verzoek van de leden tijdens de voorjaars ALV hebben we besloten een officieel moment te maken van het begin van de Zonnebloem loterij.

Voor de aanwezigen was er koffie en iets lekkers om het feestelijk gehalte van de aftrap te ondersteunen. De voorzitter, Alex Wijnhold, opende de bijeenkomst en in zijn bijdrage benadrukte hij het grote belang van de loterij. De opbrengst ervan vormt een groot deel van het budget voor de activiteiten. Naast uiteraard giften van ondermeer de gemeente, bijdragen van bedrijven en uiteraard de toelage die de Nationale Vereniging ons verstrekt. 

Daarnaast zijn er ook donaties die onze afdeling ontvangt van betrokken leden, deelnemers en inwoners van de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel.

Maar goed, de eerlijkheid gebied te zeggen dat de jaarlijkse opbrengst van de loterij ieder jaar belangrijker wordt. Dat komt omdat van iedere € 3,00 dat een lot kost, er € 2,25 rechtstreeks naar de afdeling gaat. De rest wordt voornamelijk besteed door de Nationale Zonnebloem voor de kosten die het organiseren van de loterij met zich meebrengt.

Daarna reikte de penningmeester, Peter de Kloe, de eerste fysieke loten uit aan onze ster verkoopster Willy van der Dussen. Zij heeft de afgelopen jaren verreweg de meeste loten weten te verkopen. Ook voor dit jaar zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Naast de verkoop van fysieke loten is er ook een online verkoop. Het voordeel is dat kopers van deze loten vanzelf een seintje krijgen als ze hebben gewonnen. Want, in het verleden bleek dat niet alle prijzen werden opgeeist door winnende loten. 

Voor iedereen die loten koopt, de trekking is op 7 oktober. De winstkans is groot, namelijk één op de 10. En als vanouds, er is een ruim en zeer gevarieerd prijzenpakket. Veel succes iedereen!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken