Zomer IJsfestijn

1000007364jpg

Op een zonnige dag stroomde het terras om 14.00 uur vol met deelnemers en vrijwilligers.

De Zonnebloem had voor die middag geregeld dat er ijsjes waren voor de deelnemers van de Zonnebloem. Daar was weer veel animo voor. Het is al weer een soort van traditie die we proberen in ere te houden. Als het weer meewerkt is het een perfecte activiteit in de zomer.

En het weer werkte mee. Onder de grote paraplu's beschut tegen de felle zon was er voldoende plaats voor al onze gasten. Toch wel bijna 50 mensen hadden zich hiervoor gemeld. 

Grote dank ging weer uit aan de vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt. En voor een groot deel van deelnemers was het echt weer een fijne middag die ze buiten doorbrachten. Het ijsje was daarbij eigenlijk bijzaak. Het feit dat ze gezellig met elkaar op een terrasje konden zitten was eigenlijk belangrijker. 

Eèn van de aanwezigen zei dan ook: "Ik begrijp niet waarom ik dit niet vaker doe." Het is alleen het organiseren ervan dat de gasten tegenhoudt. 

Op naar de volgende activiteit en natuurlijk, volgend jaar weer?!

Als het aan de organisatoren ligt zeker wel!

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken