Gasten 30-65 jaar bij de voetbal wedstrijd Nederland-Frankrijk

Zonnebloem afdeling

De jongerengroep bezocht de wedstrijd Nederland-Frankrijk in de Arena op uitnodiging van de KNVB.

We waren op uitnodiging van KNVB naar WK wedstrijd Nederland – Frankrijk. Die is bijna cruciaal voor de stand, dus eigenlijk zouden ze moeten winnen om het gemakkelijk te houden. We gingen om 17.30 uur weg met de Talma bus, waarvoor dank. En we waren keurig op tijd we zaten wel een beetje uit elkaar, maar dat was niet zo erg, eigenlijk wel goed (grapje!!!!) Eerst  zoals gebruikelijk het Franse volkslied en we hadden oranje kaarten en bij het Wilhelmus draaiden alle mensen die kaarten om en de hele Arena was oranje, een prachtig gezicht. Het was een mooie wedstrijd alleen jammer dat ze hebben verloren, we kregen een hoop kansen maar ja je moet ook geluk hebben en dat hadden de Fransen natuurlijk, maar verdiend???????

Maar ondanks de uitslag was het goed. Na het akkefietje aan het eind waren we HEEEEELLLL laat thuis.

De groep van deze fantastische avond bestond uit ik, Fedor van Vilsteren, Joop Bosman, Jaap Visserman, Henri Heijne, Ans Slot (die nu Down Under zit) Jan Willem Heibrink, Roeland Scheper en Huib Boersma die goeie chauffeur en nu vergeet ik er een maar ik ben de naam vergeten maar ik noem hem maar Wim, dan denk ik dat hij weet dat ik hem bedoel. We willen alle vrijwilligers heel erg bedanken ook “Wim????” voor deze avond. Die we niet snel zullen vergeten, en dan zeggen we bedankt en op naar de volgende wedstrijd.

 

Namens Gert

 

Merel Brouwer

0651368868
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken