Gezellige middag voor de gasten uit de Noordoostpolder en Urk

Zonnebloem afdeling

Het regiobestuur Noordoostpolder-Urk heeft een gezellige middag georganiseerd voor haar gasten. Het Koopmansvrouwenkoor uit Blokzijl was uitgenodigd om te komen zingen.

Gezellige middag voor Zonnebloemgasten uit de Noordoostpolder en Urk

Vrijdag 24 maart kwamen uit de hele polder zonnebloemgasten naar ’t Voorhuys in Emmeloord. De gasten werden gebracht door vrijwilligers van de afdelingen.  Het was een hele drukte bij ’t Voorhuys met rollaters,  rolstoelen en scootmobielen.

In de beurszaal van het Theater werden ongeveer 225 gasten en vrijwilligers ontvangen met koffie en een traktatie. Daarna kon men genieten van het optreden van het Koopmansvrouwenkoor uit Blokzijl. Het koor bestaat sinds 1997 en onder muzikale leiding van de alom bekende en altijd enthousiaste Lucie de Lange zongen de dames de sterren van de hemel. De meeste liedjes waren heel herkenbaar voor de gasten en iedereen zong of klapte enthousiast mee.

In de pauze was er een drankje en een hapje. Voor alle aanwezigen was er een Zonnebloem Greengift. Een doosje met een zonnebloem print;  inhoud een potje, gedroogde aarde en zonnebloemzaden.

 

 

 

 

Merel Brouwer

0651368868
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken