Tijd voor Max gasten 30-65 jaar

20180503183928jpg

Uitstapje Zonnebloemgasten 30-65 jaar. Wij zijn met 3 Zonnebloemgasten naar het Mediapark in Hilversum geweest waar wij als publiek een live-uitzending van programma “ Tijd voor Max" bijwoonden.

Uitstapje Zonnebloemgasten 30-65 jaar. Donderdag 3 mei j.l. Zijn wij met 3 Zonnebloemgasten naar het Mediapark in Hilversum geweest waar wij als publiek een live-uitzending van programma “ Tijd voor Max” bijwoonden. Wij werden daar om 17.30 verwacht waar we allerhartelijkst werden ontvangen door het Max-team en waar een warme maaltijd voor ons klaarstond. Daarna gingen wij de studio in voor opname. Voor die tijd zong Paul de Leeuw op verzoek nog enkele nummers van zijn repertoire. Ook John Reed (rijdende rechter) zong nog een prachtig nummer. Toen begon de live-uitzending met uiteenlopende onderwerpen die wij erg boeiend vonden. En voor we het wisten was het uur al weer om. De gasten hebben genoten van dit uitje en het is zeker voor herhaling vatbaar. 

Karina en Annet

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Merel Brouwer

0651368868
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken