Varen over de woelige baren .....

202406181028213jpg

Door vrijwilligers uitgezwaaid vertrok de boot voor haar inmiddels traditionele jaarlijkse tocht

Voor de tocht was dit jaar gekozen voor een route rond het eiland de Hoeksche Waard. Na het vertrek uit Oud-Beijerland voer de boot op het Spui in de richting van Puttershoek en vervolgde haar route naar de Dordtse Kil, langs 's Gravendeel richting en over het Haringvliet, waarbij natuureiland Tiengemeten werd gepasseerd. Na het Haringvliet werd langzaam opnieuw aangekoerst naar het Spui en voer men voorbij Goudswaard en Piershil terug naar Oud-Beijerland.

Aan boord stond de reis mede in het teken van het 75-jarig bestaan van de Zonnebloem en profiteerden de deelnemers van een jubileumkorting op de kosten van de vaartocht. 

Koffie, lunch en heel veel lekkers: het geheel was uitstekend verzorgd  en de inzet van de vrijwilligers was weer geweldig, zowel op de boot maar ook bij de afvaart en de terugkomst: alle aanwezige gasten hebben enorm genoten.

Ook de thuisblijvers onder de Zonnebloemgasten werden niet vergeten: zij ontvingen een overheerlijke doos bonbons ter viering van het 75-jarig jubileum.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Arnold van Doornik

0622787892
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk