Levende sneeuwman in Demen

kerstlunch-151223-14jpg

Jawel u zag het goed als u op vrijdag 15 december rond de klok van half 12 door Demen kwam rijden. Er was een levende sneeuwman te zien bij Onder d’n Plag.

Er kwamen zoveel mensen op af, dat we maar besloten hebben een gezellige Kerstlunch te organiseren. Er kwamen ook nog eens 8 heren en 1 dame aangelopen, mooi zwart gekleed met een rode sjaal en de dame met een rood jasje. Die hebben we maar meteen aan de haak geslagen voor het muzikale optreden van deze middag. Ze hadden ook nog een bord bij met een leuke naam ’t Kumt Vaneiges. Met al deze ingrediënten werd het een gezellige middag met tussen de gerechtjes door mooie zang en leuke verhalen. Ik kan je wel vertellen dat het een genot was om te zien dat iedereen aan het genieten was. En inderdaad de gezelligheid en de sfeer kwam vaneiges. Hoe toepasselijk!

Voor het zover was is er wel hard gewerkt om alles vooraf klaar te zetten en Hannie en Jacqueline van Onder d’n Plag hebben keihard gewerkt in de keuken om alle gerechtjes op tijd klaar te hebben. Cor werd gestrikt om de afwas te doen, op te ruimen en allerlei klusjes er omheen. Hij was er toch, dan ook maar meehelpen. Ook de aanwezige vrijwilligers hebben hun steentje bijgedragen en kei hard gewerkt. Om trots op te zijn!

Er was ook de gelegenheid om iedereen fijne Kerstdagen te wensen middels een fotolijst.

Na afloop ging een ieder met een mooi kerstcadeau, de buikjes goed gevuld en weer met mooie herinneringen en verhalen terug naar huis. Het was een topmiddag!

Iedereen ontzettend bedankt die hier een steentje aan heeft bijgedragen!

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Sport en spel
  • Winkelen