Mariaviering St Jan

mariaviering-den-bosch-130524-15jpg

Dat ging naar Den Bosch toe, naar de Sint- Janskathedraal voor de Mariaviering.

Met zo’n 31 personen vertrokken wij om 11 uur vanaf de carpoolplaats in Ravenstein naar Den Bosch. Dit jaar hadden we een rolstoeltaxi ingezet. Met dank aan taxi de Vocht. Nadat alle auto’s gearriveerd waren op de Vliert in Den Bosch, konden we de bus instappen om onze tocht te vervolgen naar de St. Jan. Aangekomen bij de St. Jan gaan we voor aanvang van de dienst een kaarsje aansteken bij Maria. We werden welkom geheten door de pastoor. Met zijn mooie woorden tijdens de dienst, sprak hij de Zonnebloem meerdere malen toe en is hij altijd blij om ons weer te mogen verwelkomen. Dit jaar met een dankwoord voor alle vrijwilligers die zich zo inzetten om dit mogelijk te maken. Zijn wens is dat hij graag zou zien dat wij onze traditie voort zouden blijven zetten, zolang het kan. Wij danken de pastoor voor deze mooie woorden tijdens de dienst en dat wij weer hartelijk zijn ontvangen.

Op naar de koffie/thee, soep en broodjes bij ons vertrouwd adres bij Grand Café Silva Ducis, waar eenieder heeft genoten van de heerlijke lunch. Rond de klok van 16.00 uur was iedereen weer thuis.

Het was weer een mooie dag om op terug te kijken.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Sport en spel
  • Winkelen