Zoo Parc Overloon

zoo-parc-overloon-050624-102jpg

Ga je mee op expeditie? 

Als een echte ontdekkingsreiziger hebben wij dit park met onze Zonnebloem afdeling op 5 juni verkent met de 7 verschillende expeditie gebieden waar cheeta’s, giraffes, tamanduas, gouden leeuwaapjes en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Dit i.v.m. het 75 jaar bestaan van de Nat. Zonnebloem.

De weergoden waren ons gunstig gezind. Een stralende zon met af en toe een fris windje. Het park lag er prachtig bij. Goed begaanbare paden omringd door groene plantage en bloemen. Her en der in het park stonden er dieren gemaakt van bricks (lego).

We wisten even niet wat het weer zou gaan doen, blijft het droog of krijgen we toch een buitje. Om ons te kunnen terug trekken bij slecht weer hadden we een mooie ruimte kunnen reserveren, die we de hele dag tot onze beschikking hadden. Hier zijn we gestart met een kop koffie en appelgebak. Ook onze chauffeur Peter heeft hiervan mee kunnen genieten. Na de koffie was een ieder vrij om door het park te lopen. De 2 fotografen hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk deelnemers op de foto te krijgen.

Tijdens de wandeling waanden we ons in verschillende werelddelen o.a.de outback van Australie. De kangoeroe met jongen in hun buidel was een lust voor het oog. 

Onderweg genoot een ieder van ons zelfgemaakte lunchpakket incl. een drankje. Zo rond de klok van 15 uur verzamelde iedereen zich bij het terras om nog even heerlijk te genieten van het zonnetje en een drankje. Precies op de afgesproken tijd waren we weer bij de bus, waar Peter de chauffeur ons al stond op te wachten om ons weer veilig thuis te brengen. Peter bedankt!

Het was weer een geslaagde dag met grote dank aan de Plus Martijn en Claudia van den Berg en Boni Ravenstein voor het samenstellen van de lunchpakketten.

Ook heel veel dank aan alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Sport en spel
  • Winkelen