Vierdaagse in Wijchen

vierdaagse-wijchen-170724-11jpg

Om kwart voor negen stond er een hele rij auto’s klaar om te vertrekken naar Wijchen. De auto met grote aanhanger vol stoelen voor iedereen ging voorop en daar gingen we.

Op naar ons vaste plekje op de route van de wandelaars.

Omdat we niet allemaal dezelfde afslag naar Wijchen namen verloren we elkaar uit het oog waardoor de aankomst tijden in Wijchen nogal uiteen liepen.

Dat mocht de pret niet drukken. De aanhangwagen was snel leeg, het partytentje opgezet, de stoelen neergezet en het koffietafeltje geïnstalleerd. We konden gaan genieten en dat deden we.

En wat waren er weer veel wandelaars. Veel van hen stonden even bij ons stil om een praatje te maken, even te zwaaien of om een duim op te steken. Dat deed ons goed. Onze komst naar Wijchen om te genieten van dit evenement werd gewaardeerd. Sommigen van ons zagen ook nog bekenden of familieleden langs wandelen en dat was uiteraard ook leuk.

Uiteraard werden onze deelnemers verwend met koffie, thee, een plakje cake, een krentenbolletje, wat fris en een snoepje. Even zag de lucht er dreigend uit maar gelukkig bleef het droog en was de temperatuur aangenaam. Al met al hadden we met elkaar een fijne morgen.

Met dank aan  Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein voor het lenen van de stoelen en de kop en schotels.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Arda Cederhout

0486411072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Sport en spel
  • Winkelen