Varend Corso 2024

vergrotingjpg

Van 21 t/m 23 juni 2024 is het Varend Corso door het Westland en omgeving gevaren met 47 corsoboten. Al 25 jaar een groot varend evenement, waarin het Westland zich presenteert van haar beste kant.

Dit jaar hebben wij als Zonnebloem regio Westland met een eigen boot meegevaren. Angelique van der Ende heeft een ontwerp gemaakt en de uitvoering is gedaan door vele vrijwilligers van de Zonnebloem en vrijwilligers die de Zonnebloem een warm toe dragen. Bloemen, blad en materiaal is gesponsord. De boot gratis ter beschikking gesteld. Het is natuurlijk een boot met heel veel zonnebloemen geworden. Bijna 2.000 echte bloemen en grote decor stukken van Zonnebloemen.

500 vrijwilligers in de regio zijn actief om mensen met een fysieke beperking te bezoeken, extra aandacht te geven, het uitvoeren van gezellige activiteiten en het organiseren van een Westland vakantieweek in Nederland.

Op deze manier verrijken zij het leven van heel veel mensen met een lichamelijke beperking. Vrijwilliger zijn bij de Zonnebloem in het Westland gaat vaak over van generatie op generatie. Daar zijn we trots op!!

Vind je het leuk om  ook vrijwilliger te worden, meld je dan aan op de website van Zonnebloem Westland.

Ferentia van Dijk

06 4303 2517 of 076 564 6464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?