Zomer met de Zonnebloem Rijnwoude-Noord

rupsenjpg

De zomer, hij begon deze keer zeker niet in mei. Maar vanaf zo half juli waren het heerlijke zomerse dagen. OK soms net even te warm, maar liever zo af en toe een zweetdruppel dan steeds regendruppels

Of je nou met vier personen een terrasje gaat pakken in Katwijk, of met de strandrups naar zee gaat: wat wordt er genoten van de zeelucht. Zo ook van een ritje door de regio. Langs bekende plekken in het Groene Hart en wat drinken in de Meije. Heerlijk vinden onze gasten het. Zeker als er wordt afgesloten met een lunch aan de Rijn. Gemaakt door onze vrijwilligers Elly Bogerd en Wil Peters. 

Aan het eind van de zomer was het tijd om de vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten. Op de fiets naar Theetuin het Woutje. Koffie/thee en een taartbuffet - daar begon het mee. Vervolgens het 'gevecht om de slimste'. In de tuin van het Woutje speelden we in 4 groepen het zogenaamde 'Zweed/t - Ren/loop - spel. Lekker aktief. Na de lunch varen door het Rietveld en optioneel een rondje door de Groene Kathedraal. Wandelingetje terug. Een borreltje tot besluit en daarna op huis aan. Was een geslaagd dagje. Top locatie sowieso. Maar het vermelden waard: de drankjes werden gesponsord omdat ze onze inzet voor de Zonnebloem waarderen! Dank.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Conny Reijngoudt

0621708486
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken