Pannenkoeken eten

Het pannenkoeken eten bij de ijsclub in april kon helaas niet doorgaan. Daarom wordt deze activiteit niet op locatie gehouden, maar gewoon aan de eigen keukentafel.

Op 7 juli a.s. staan vijf vrijwilligers klaar om de pannenkoeken in de hoogte te gooien. Voor 64 gasten zullen er pannenkoeken worden gebakken die bij deze mensen thuis gebracht worden.

Een traditie van jaren kon door Corona helaas geen doorgang vinden. Waar men elk jaar naar uit kijkt vond geen doorgang. Daar moet verandering in komen, want deze traditie mag niet verloren gaan.

Daarom hebben vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Schipluiden de koppen bij elkaar gestoken. De gasten worden op tijd op de hoogte gebracht dat er op 7 juli a.s. iemand met een bord met pannenkoeken voor de deur staat. Zo hebben we contact en is er ook weer een leuke activiteit.

De ingedriënten zijn inmiddels besteld. De bakkers/sters zijn verwittigd en de vrijwilligers worden uitgenodigd om het bord met daarop drie pannenkoeken op te komen halen. Er kotnog een e-mail over.

Omdat het onderlinge contact tussen de vrijwilligers ook op een laag pitje staat, ook al wonen we in een dorp, hebben we besloten om er voorafgaand een koffie-uurtje in te plannen. Onder het genot van een kopje koffie met cake kunnen we, omdat we op een ruime locatie zitten, weer even bijkletsen.

Dan om 12:00 uur gaat men de pad op om het lekkers rond te brengen. We zijn uiteraard benieuwd naar de leuke reacties. 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Carla van den Berg

06-44300214
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk